Apel studentima koji primaju stipendiju iz drugog javnog izvora finansiranja

Pozivaju se studenti koji su konkurisali za stipendije Opštinske uprave Srbac a dodijeljena im je stipendija od drugog javnog izvora stipendiranja, da do petka, 12. februara, obavijeste nadležne službe u Odjeljenju za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti da se odriču stipendije kod Opštinske uprave Srbac.

U tom pogledu dostupan je kontakt telefon 051/740-001, lokal 217 ili lično u kancelariji br. 10 u zgradi Opštinske uprave gdje se mogu dobiti dodatne informacije.

Ukoliko se naknadno ustanovi da se student nije odrekao stipendije iz drugog javnog izvora stipendiranja, a prima stipendiju od Opštinske uprave Srbac, time dolazi u rizik da izgubi stipendiju po jednom od ova dva osnova.

Oglas o dodjeli stipendija Opštinske uprave Srbac bio je raspisan od 4. januara do 1. februara a preliminarna rang lista studenata kojima su dodijeljene stipendije biće objavljena na zvaničnoj internet stranici Opštinske uprave čim se utvrdi tačan broj studenata koji ne primaju stipendije iz drugog javnog izvora finansiranja i koji ispunjavaju ostale uslove javnog konkursa.