Radnici Sinsay-a pomogli ugroženima u Jablanici

Radnici maloprodajnog objekta Sinsay iz Šoping centra Srbac organizovali su humanitarnu akciju za podršku ugroženima od poplava u Jablanici i prikupili prehrambene i higijenske pakete u vrijednosti od 400 KM.

Nikola Rožić, rukovodilac poslovnice “Sinsay Srbac” kaže da se njihov mali, ali složan tim, ujedinio sa ciljem da pomogne onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija.

“Svjesni izazova s kojima se mnogi suočavaju, odlučili smo da organizujemo akciju za pomoć ugroženom stanovništvu u Jablanici. Unutar našeg tima sakupili smo oko 400 KM, koje smo usmjerili na kupovinu osnovnih životnih namirnica i higijenskih proizvoda kako bismo olakšali svakodnevni život onima koji se bore sa teškim uslovima”, rekao je Rožić.

Pored finansijskih sredstava, izdvojili su i veliki broj garderobe i drugih korisnih stvari, koje su poslali od srca sa nadom da će im pomoći u ovim izazovnim trenucima.

“Ova akcija nije samo odraz našeg timskog duha, već i želje da budemo podrška zajednici u kojoj živimo i radimo. Iako smo mali tim, vjerujemo da zajedno možemo da napravimo veliku razliku i podstaknemo druge da se uključe u ovakve akcije solidarnosti. Sreća je u dijeljenju, a svaki naš mali korak može nekome značiti mnogo. Hvala svima koji su se odazvali i dali doprinos. Naš trud ide u pravcu bolje budućnosti za sve”, istakao je Rožić.