Djeca vrtića u posjeti Radio Srpcu

Oko dvadesetak polaznika starije vrtićke grupe Dječijeg vrtića“Naša radost”Srbac danas su u okviru Dječije nedjelje, koja se obilježava pod sloganom“Igrajmo se, rastimo i učimo”, posjetili Radio Srbac .

U pratnji mališana bile su vaspitačice Daliborka Grabovac i Dragana Aleksić, a za muzičku pratnju bio je zadužen profesor Neđo Kusić. Voditelj programa Radio Srpca Dejan Ugren je sa djecom u studiju razgovarao o aktivnostima koje su realizovali u Nedjelji djeteta, bilo je tu igre i pjesme, kako to i dolikuje kada se obilježava Nedelja djeteta. Mališani su tom prilikom istakli da su izradili zajednički crtež sa cvjetovima i leptirićima i kako se djeca igraju, imali sportski dan i istakli da je u toku akcija prikupljanja slatkiša za drugare kojima je potrebna pomoć.

Povodom Nedjelje djeteta recitovali su: Katarina Cvijić, Jana Savić, Danilo Lotinja, Una Cvijanović, Tamara Žujić, Anastasija Tatomir, Mihajlo Savić, Anika Marić i Vasilije Nedić.

Vaspitačica Daliborka Grabovac zahvalila je Radio Srpcu na dosadašnjoj uspješnoj saradnji, a mališani su za naše slušaoce otpjevali pjesmu ,,Djeca su ukras svijeta”.

Nakon posjete Radio Srpcu uputili su se u salu SO-e gdje je održan Dječiji parlament.