Kompanija Sinsay podržala humanitarnu akciju ,,Budi mi prijatelj“

U okviru humanitarne akcije ,,Budi mi prijatelj“, danas je u Udruženje građana ,,C.E.Z.A.R.“ stigla vrijedna donacija ruksaka i školskog pribora, koju je obezbijedila kompanija Sinsay.

Tamara Nedić, predstavnica LPP kompanije – Sinsay BiH kaže da su od menadžera iz Srpca saznali da je pokrenuta humanitarna akcija za pomoć u nabavci školskog pribora djeci slabijeg materijalnog statusa.

,,Sa kolegama sam danas došla u Cezar da uručimo pakete, odnosno ruksake i školski pribor za koje smo sigurni da će obradovati učenike koji ih dobiju. Naša kompanija, pored osnovne djelatnosti gdje se bavimo modnom maloprodajom, rado se odaziva humanitarnim akcijama i kad god je portrebna pomoć raznim udruženjima, mi im rado izađemo u susret, tako da se iskreno nadamo da ćemo imati priliku da ponovo sarađujemo sa udruženjem Cezar“, rekla je Nedić.

Direktorica Cezara Tanja Šnjegota kaže da već više od deceniju organizuju humanitarnu akciju ,,Budi mi prijatelj“ i zahvaljuje današnjim donatorima, kao i svim građanima koji ih podržavaju, jer bez njihove podrške ne bi bilo moguće realizovati ovu zamisao.

,,Već 12.godinu organizujemo ovu humanitarnu akciju tokom koje prikupljamo sredstva za pakovanje školskih ruksaka za djecu kojoj je to potrebno prilikom polaska u školu ili novu školsku godinu.Ove godine nas je obradovala informacija da ćemo dobiti donaciju od Sinsay kompanije. Ruksaci su zaista bogato napunjeni i biće uručeni kada budemo dodjeljivali i ruksake koje ćemo puniti nakon prikupljanja kasica teglica sa terena“, rekla je Šnjegota i zahvalila predstavnicima Sinsay-a na uručenoj donaciji, te pozvala građane da podrže akciju ostavljanjem novčanih priloga u teglice, jer akcije završava za nekoliko dana, a želja je obezbijediti što više ruksaka koji će obradovati srbačke školarce.