Motorijada okupila oko 300 učesnika iz Srpske i regiona

U orgnizaciji Moto-kluba “Izgubljeni” u protekla dva dana, u petak i subotu, održana je 19. po redu srbačka motorijada, koja je okupila brojne bajkere iz raznih dijelova Republike Srpske i regiona.

,,Motorijada je i ove godine bila uspješna i protekla je u najboljem redu. Prvog dana u kasnim večernjim satima, malo nas je omela kiša, ali nas to nije spriječilo da druženje nastavimo sutradan i dočekamo još bajkera koji su  nam se pridružili drugog dana manifestacije. I ove godine dočekali smo goste iz Republike Srpske,Srbije,  Federacije BiH,  Hrvatske, Slovenije, pa je ovo godišnji moto-skup brojao oko 300 učesnika,. Za dobru zabavu pobrinuli su se bendovi ‘Infuzija’, ‘Euforija’, ‘Jahači magle’ i ‘Stringsi’, tako da su svi posjetioci mogli uživati u dobroj rok svirci”,  rekao je Vladimir Đukić, član srbačkog kluba ,,Izgubljeni “i jedan od organizatora.

 Đukić je izrazio zahvalnost Opštini Srbac, Ministarstvu finansija i Ministarstvu trgovine i turzima Republike Srpske na podršci u organizaciji, kao i brojnim sponzorima.

Poseban doživljaj na ljubitelje motora i najmlađe Srpčane ostavio je defile motorista gradom, priliko čega su se mogli vidjei razni modeli motocikala.

Ove godine, motorijada je održana kod stadiona Fudbalskog kluba ,,Sloga, Srbac, a za sve bajkere bio je obezbijeđen ručak.