Održana završna svečanost Dječijeg vrtića ,,Naša radost” Srbac

Predstavom ,,Žozefina i princ Hrabrić“, koju su spremili mali maturanti srbačkog vrtića sa svojim vaspitačicama, sinoć u Domu kulture u Srpcu , obilježen je kraj predškolskog vaspitanja 52. generacije mališana koji su prošli kroz ovu ustanovu.

Direktorica vrtića Bogdana Miholjčić istakla je da sa zadovoljstvom može reći da je ova generacija mališana spremna za sve buduće izazove koji ih čekaju u nastavku školovanja a za mališane ima jednu poruku.

,, Mislim da treba da ostanu ovakvi kakvi jesu , sretni, dobri đaci i dobri ljudi, a mi smo uvijek tu da im budemo podrška“, rekla je Bogdana Miholjčić.

Završne svečanosti vrtića bile su podijeljene u dvije večeri. Prvo veče su se predstavile tri mlađe vrtićke grupe sa predstavom ,,Princeza na zrnu graška“ a drugo veče dvije grupe predškolaca koji u septembu kreću u osnovnu školu.

Obje večeri sala Doma kulture bila je ispunjena do poslednjeg mjesta publikom koja je uživala u kreativnosti mališana srbačkog vrtića.

Svi sa nestrpljenjem očekuju otvaranje prostorija novog vrtića rekla je direktorica Bogdana Miholjčić.

,,Novi vrtić je već tu i trenutno je raspisan tender za nabavku namještaj. Čim se taj dio završi mi ćemo raspisati konkurs za upis novih polaznika. Bitno je istaći da mi u stvari proširujemo svoje kapacitete. Tri grupe ćemo ostaviti u starim prostorijama vrtića i time ćemo u stvari , u potpunosti ispuniti zaista veliki broj zahtjeva roditelja za upis djece u vrtić“, istakla je Bogdana Miholjčić.

Sinoćnoj predstavi pored roditelja, bivših vaspitačica i drugih gostiju prisustvovali su i načelnik opštine Mlađan Dragosavljević i zamjenik načelnika Vladimir Gužvić.

Predstava je završena simboličnom podjelom diploma malim maturantima.

Više fotografija možete pogledati na fb profilu Radio Srpca.