Počele prijave za 60. Gradski turnir u malom fudbalu “Srbac 2024”

Zainteresovane ekipe iz Srpca i drugih opština i gradova mogu već da prijave svoje ekipe za jubilarni 60. Gradski turnir u malom fudbalu “Srbac 2024” koji počinje u srijedu, 10. jula na stadionu za male sportive, odlučeno je na današnjoj, drugoj po redu sjednici organizacionog odbora.

Draško Momić, predsjednik odbora, podsjetio je da je fond nagrada povećan i iznosi 6.500 KM. Nagrada za prvo mjesto iznosi 5.000 KM, drugo 1.000 a treće 500 KM, dok kotizacija za učešće iznosi 200 KM po ekipi.

Prijave ekipa mogu se izvršiti putem broja telefona: 065/987-726, kontakt osoba Slavko Vujić.

“Fond nagrada je povećan kako bismo privukli veći broj ekipa, a prijaviti se mogu i ekipe koje dolaze van srbačke opštine, što će sigurno doprinijeti kvalitetnijim utakmicama. U narednim danima kontaktiraćemo sve fudbalske klubove sa područja naše opštine kako bi takođe prijavili svoju ekipu, a to očekujemo i od onih koji se takmiče u ligi malog fudbala”, rekao je Momić.

Turnir će se kao i ranije igrati po principu 5+1 a utakmice će suditi profesionalne sudije.

Pored glavnih nagrada, uručiće se i nagrade u još nekoliko kategorija, prije svega za najboljeg mladog igrača, najboljeg golmana, najboljeg strijelca i druge a biće organizovano i nekoliko revijalnih susreta.

Ova sportska manifestacija planirana je po Kalendaru kulturnih i sportskih manifestacija na području opštine Srbac za 2024. godinu i dobiće finansijsku podršku iz budžeta opštine Srbac.

Sjednici organizacionog odbora je prisustvovao i načelnik opštine Mlađan Dragosavljević.