Publika dala čistu peticu predstavi “Sanjari” na pozorišnoj reviji u Prnjavoru


Amatersko pozorište mladih Milenijum nastupilo je 28. septembra u Prnjavoru u okviru pozorišne revije “Prnjavor i prijatelji” gdje su odigrali svoju novu predstavu “Sanjari”.
Reakcija publike bila je odlična o čemu svjedoči i ocjena 5 koju su dobili, kaže izvršni direktor Milenijuma, Sanela Vidović.
“Domaćini su nas odlično ugostili i nakon predstave smo imali zakusku, zatim šetnju i druženje po gradu”, rekla je Vidović.
Dodaje da su kroz kontinuirani rad i zabavu u njihovom pozorištu, uz saradnju glumice Narodnog pozorišta Republike Srpske Slađane Zrnić, stvorili zanimljiv tekst koji govori o današnjim tinejdžerima.
“Istraživali smo teme kao što su zaljubljivanje, prijateljstvo, drskost, ambicija, loše učenje, nepravda, talenat, ljubav prema teatru i humanosti. Dok smo radili predstavu nismo bježali od odgovornosti prema temi, pa tako gledaoci imaju priliku da vide vrlo ozbiljne situacije koje se dešavaju u životima današnjih mladih školaraca”, kaže Vidović.
Sa ovom predstavom “Milenijum” će nastupiti na 21. Festivalu omladinskih pozorišta u Banjaluci, koji će se održati od 17. do 22. oktobra, u organizacciji DIS pozorišta.