Ženski fudbalski klub ,,Sloga“ Srbac želi titulu prvaka RS i plasman u Premijer ligu BIH

Članice ženskog fudbalskog kluba Sloga Srbac na zimsku pauzu u prvenstvu Prve fudbalske lige RS za žene odlaze sa četvrtog mjesta na tabeli i utakmicom manje . Kako nam je rekao trener srbačkih fudbalerki Miodrag Nježić pauza je do 15 . januara kada počinju pripreme za nastavak prvenstva u sportskoj dvorani u Srpcu.

,,Imamo velike ambicije u nastavku prvenstva a to je osvajanje titule prvaka RS i palasman u Premijer ligu BiH. Za to sigurno imamo potencijal jer smo doveli četiri pojačanja , a ekipa će biti znatno jača kada se u sastav vrate povrijeđene Andrea Ivanović , Marija Knežević i najbolji golman prvoligaškog karavana Ivana Marjanović „ rekao je Nježić.

On dodaje da je uprava kluba na čelu sa Duškom Ivkovićem , Momčilom Školnikom i Zlatkom Ignjatićem kao i predsjednicom Skupštine kluba Jelenom Školnik odradila odličan posao i spasila klub od propadanja. Veliku ulogu u normalnom funkciofasnju kluba ima i predsjednik OFS Srbac Branko Grahovac.

Nježić se zahvaljuje sponzorima kluba SO Srbac, Perutnini Ptuj S i Tandemu GD bez koji klub ne bi mogao da funkcioniše.

,,Posebna zahvalnost ide svim navijačima ŽFK ,,Sloga“ Srbac koji su tokom cijelog prvog dijela prvestva bili naš 12 igrač „ kaže Nježić.

U ovom klubu očekuju nagradu i na predstojećem Izboru sportiste opštine Srbac za 2022 godinu.