Udruženje ,,Izvor“dobilo vrijedan poklon

Povodom 20.rođendana i Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Srpčanka Jelena Školnik obradovala je vrijednim poklonom članove i rukovodstvo Udruženja roditelja i djece sa posebnim potrebama ,,Izvor“ Srbac. Direktorici Udruženja Miri Tatić, danas je uručila novi štampač, koji će Izvoru mnogo značiti u budućem radu. O tome šta ju je motivisalo za ovaj gest vrijedan pažnje, Jelena kaže da prema članovima Udruženja ima poseban osjećaj i da ih često posjećuje. Željela je da im pokloni nešto što će im biti od koristi, a nedavno je saznala da im je potreban štampač.

,,S obzirom da sam majka dvoje djece i da znam koliko svi želimo da su nam djeca zdrava i srećna, Izvor u meni budi posebne emocije, posebno zbog toga što vidim koliko se ovdje svi roditelji trude i bore da svoj djeci pomognu i život učine ljepšim, bez obzira na probleme koji su prisutni. Rado dolazim u Udruženje kad god mi se ukaže prilika i želim da pomognem koliko je u mojoj mogućnosti. Uz pomoć prijatelja Draška Momića, danas sam im poklonila štamapač, a nadam se da će poklona u narednom periodu biti još“, rekla je Školnik i još jednom svim članovima čestitala 20 godina postojanja i uspješnog rada.

,,Osim današnje posjete, Jelena je redovan gost na priredbama, svečanostima i obilježavanju važnih datuma  koje organizujemo, a učestvuje i na našim kreativnim radionicama. Zahvaljujem njoj i Drašku na poklonu koji će nam zaista biti od velike koristi, jer nam stari štapač nije u funkciji, tako da smo svakodnevno morali tražiti gdje bi odštampali dokumenta i razne papire koji su nam potrebni za rad“, rekla je direktorica Izvora Mira Tatić.