Srbačka regata u nedjelju, 30.julaU Srpcu je danas održana prva sjednica Organizacionog odbora manifestacije “Srbačka regata 2023”na kojoj je odlučeno da se ovogodišnja regata od Kukulja do Srpca održi u nedjelju, 30.jula.

Manifestacije će i ove godine okupiti rekreativce i ljubitelje prirode i biće održana pod pokroviteljstvom Opštine Srbac u organizaciji Turističke organizacije opštine Srbac.
„Ove godine po 18 put održavamo manifestaciju.Start regate i okupljanje učesnika je od 8 do 10 časova u Kukuljama kod bivšeg pontonskog mosta ,a početak spusta je u 10 časova.Planiramo da sva plovila budu u Srpcu na cilju oko 17 časova kod nekadašnjeg skelskog prelaza gdje će za sve učesnike biti organizovan ručak“, izjavila je za Radio Srbac direktorica Turističke organizacije Srbac Radisava Šuščević.

Za sve učesnike regate biće obezbjeđeni lanč paketi i majice.Kotizacija po učesniku iznosi 8 KM gdje je uključeno i osiguranje.Prijave će trajati do 28.jula,a mogu se vršiti već od ponedjeljka 17.jula u prostorijama Turističke organizacije Srbac ili na broj telefona 051-745-470 .
Učesnici će se moći prijaviti i na samom startu od 8 do 10 časova.