Održana prva sjednica Organizacionog odbora manifestacije „Gradski turnir u malom fudbalu Srbac 2020“

Pod predsjedavanjem Mirka Stojića u zgradi Opštine Srbac danas je održana prva sjednica Organizacionog odbora manifestacije „Gradski turnir u malom fudbalu Srbac 2020“ na kojoj je okvirno dogovoreno da će se nastaviti tradicija održavanja Gradskog turnira. Sjednici je prisustvovao načelnik opštine Mlađan Dragosavljević, a dogovoreno je da 57.gradski turnir počne 10. jula na Stadionu za male sportove u Srpcu.

Predsjednik organizacionog odbora Mirko Stojić izjavio je za Radio Srbac da su na sastanku odlučili da će organizovanje turnira zavisiti od daljih epidemioloških mjera, te da će odluka Organizacionog odbora biti donijeta u skladu sa odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije, pa će i novi zaključci Organizacionog odbora biti doneseni na sjednici koja će se održati dan nakon sjednice Republičkog štaba za vanredne situacije. „Cilj je da animiramo što više ekipa koje bi uzele učešće u ovom turniru, da se smanji kotizacija sa prošlogodišnjih 200 na 100 KM, te da se fond nagrada ostavi na 5.000 KM“,  rekao je predsjednik odbora Mirko Stojić.

Ova sportska manifestacija koja ljeti svake večeri okupi veliki broj građana na jednom mjestu planirana je po kalendaru kulturnih i sportskih manifestacija na području opštine Srbac za 2020.godinu.