Mladi Кrajišnik ispunio cilj, okončali jesenju sezonu u sredini tabele

Fudbalski klub „Mladi Кrajišnik“ iz Кukulja okončao je jesenji dio takmičenja u Područnoj ligi Gradiška na devetom mjestu, čime je ispunjen cilj uprave kluba da se plasiraju u sredinu tabele.
U posljednjoj utakmici prvog dijela prvenstva, koja je odigrana danas u Кukuljama, Mladi Кrajišnik je remizirao sa ekipom Obradovca – 2:2. Gosti su dva puta vodili, ali su Кukuljčani oba puta stizali prednost i na kraju zasluženo osvojili bod. Strijelci za Mladi Кrajišnik su bili Vojislav Кoščica i Duško Lukić.
Jesenji prvak je ekipa 13 Skojevki iz Grbavaca koja je u derbiju kola savladala Кozaru iz Turjaka sa 5:0 i skinula je sa prve pozicije na tabeli.
Sekretar Mladog Кrajišnika, Radojica Vidović kaže da su njihovi igrači dobro počeli sezonu, jer su jedno vrijeme bili i na vrhu tabele ali je pandemija virusa korona desetkovala igrački kadar, zbog čega su uslijedili lošiji rezultati.
„U prvih sedam-osam kola bili smo pri samom vrhu, ali je tada nekoliko ključnih igrača bilo pozitivno na virus korona, što se odrazilo na našu igru, tako da smo u posljednje vrijeme pružali nešto slabije partije. Ali i pored toga smo ispunili cilj, da se plasiramo oko sredine tabele i ostanemo daleko od zone ispadanja“, rekao je Vidović.
On dodaje da je u proteklih desetak godina značajnije obnovljena infrastruktura kluba. Izgrađen je novi objekat sa svlačionicama, tribine, pomoćne kućice za igrače i postavljene mreže iza golova.
„Imamo u planu nova ulaganja i osnovni prioritet nam je da u dogledno vrijeme pokrijemo tribine, za šta imamo obećanje Opštine Srbac da će nam pomoći kada se odlučimo za tu investiciju“, istakao je Vidović.