Milan iz Kosjerova prvak Opštinske lige Prnjavor-Laktaši-SrbacProteklog vikenda odigrane su utakmice posljednjeg kola Opštinske lige Prnjavor-Laktaši-Srbac u kojima su postignuti sljedeći rezultati:
Polet (Mali Sitneši) – Milan (Kosjerovo) 2:4
Vrbas (Prijebljezi) – Budućnost (Donji Galjipovci) 0:1
Mladost (Bajinci) – Crvena zemlja (Nova Ves) 2:1
Obilić PP (Kladari) – Tamaris (Mrčevci) 2:1
Bratstvo (Povelič) – OFK Nožičko (Nožičko) 4:5
Pobjedom u Malim Sitnešima, ekipa Milana iz Kosjerova osvojila je titulu prvaka Opštinske lige i od naredne sezone igraće u Područnoj ligi Gradiška.
Milan je ostvario 13 pobjeda, dva remija i tri poraza a jedina ekipa sa područja srbačke opštine koja ih je uspjela savladati u ovoj sezoni bio je Obilić PP iz Gornjih Kladara.
Obilić je juče savladao i ekipu Tamarisa koja se sve do ovog kola borila za prvo mjesto tako da je nesumnjivo da Kladarčani ove sezone igraju dobar fudbal a to su potvrdili i ulaskom u finale Kupa Opštinskog fudbalskog saveza Srbac gdje će u srijedu 31. maja od 19 časova, na gradskom stadionu u Srpcu, igrati protiv srbačke Sloge.
Plasman ekipa nakon posljednjeg kola u Opštinskoj ligi je sljedeći: Milan je prvi sa 41 a Tamaris drugi sa 36 bodova. Na trećem mjestu je Budućnost sa 33 a četvrti je Obilić PP sa 25 bodova, koliko ima i Polet na petom mjestu. Vrbas je šesti sa 23, Mladost sedma sa 21 a na osmom i devetom mjestu su Bratstvo i OFK Nožičko sa 19 bodova. Posljednja je Crvena zemlja sa 10 bodova.
Ovo nije i konačno stanje na tabeli za ovu sezonu jer je preostala da se odigra još jedna utakmica između Poleta i Vrbasa koja je bila odgođena u 16. kolu, a ovaj susret na rasporedu je u nedjelju 4. juna od 16 časova.
Ekipa koja ostvari pobjedu plasiraće se na četvrto mjesto i biće najbolje rangirana srbačka ekipa u prvenstvu, budući da su prve tri pozicije zauzeli timovi iz Gradiške i Prnjavora. Poletu je za četvrto mjesto dovoljan i bod, tako da nema sumnje da će obje ekipe biti motivisane u ovom susretu.