Izborna skupština FK ,,Sloga“ Srbac: Branko Grahovac izabran za predsjednika kluba

U novoj skupštinskoj sali, juče je održana Izborna skupština Fudbalskog kluba ,,Sloga“ Srbac, na kojoj je za predsjednika kluba jednoglasno izabran Branko Grahovac, a za potpredsjednika Branimir Dabić. Takođe, na jučerašnjoj sjednici formiran je sedmočlani upravni odbor i verifikaciono tijelo.
Po riječima predsjednika kluba Branka Grahovca, sada će biti lakše donositi odluke, jer to neće činiti jedno lice, nego će to raditi predsjedništvo kluba i upravni odbor.
Juče je iskorištena prilika da se porazgovara i o nekim drugim temama koje su važne za uspješan rad kluba.
Grahovac ističe da su u klubu zahvalni Opštini Srbac i načelniku Mlađanu Dragosavljeviću, jer su ove godine sredstva iz budžeta,koja su namijenjena Slogi, uvećana u odnosu na prošlu godinu.
Po pitanju predstojeće proljećne sezone, Grahovac kaže da očekuje dobre rezultate.
,,Ovih dana odigrane su dvije pripremne utakmice iz kojih je Sloga izašla kao pobjednik. Moram da naglasima da rezultat u pripremnim utakmicama nije toliko važan, koliko je važno da igrači prođu bez povreda i da se iskristališu stvari koje se tiču sistema igranja i uigranosti igrača. U proljećnom dijelu sezone dovodimo nove igrače, koji su sa područja naše opštine, što će za klub imati višestruk značaj“, kaže Branko.
Igrači koji su došli u Slogu su Mladen Ugren, Igor Nježić, Vedran Nježić, Dušan Rakić i Goran Zelenac.
Prvenstvo startuje 7.marta. U prvom kolu ekipa srbačke Sloge je slobodna, dok u drugom kolu gostuje ekipi Poleta iz Broda 15. marta.