I ove godine vrijedna donacija firme ,,Tat-Com“ srbačkom udruženju ,,Izvor“

U Udruženje roditelja i djece sa posebnim potrebama ,,Izvor“ Srbac stigla je lijepa vijest iz privatnog preduzeća ,,Tat-Com“ Srbac.  Kako nas je informisala predsjednica Udruženja Mira Tatić, juče su iz pomenutog preduzeća obaviješteni da će mjesečna donacija u iznosu od po 200 KM biti nastavljena i ove godine.

,,Zaista smo obradovani ovom viješću. U januaru prošle godine vlasnike firme je počeo da na naš račun uplaćuje po 200 maraka mjesečno i to je trajalo cijelu godinu, a sada nam je potvrđeno da ćemo na ovu vrstu pomoći moći računati i tokom 2020.godine.  Osim ove novčane pomoći, Dragan Tatomir nam je i prije izlazio u susret i na svemu tome smo mu beskrajno zahvalni“, kaže predsjednica Tatić i dodaje da će sredstva biti usmjerena za isplatu fizioterapeuta, koji sa djecom radi terapije koje se izvode u savremenoj kadi za podvodnu masažu.

Vlasnik firme ,,Tat-Com“ Dragan Tatomir uvijek je pokazivao dobru volju za pomoć Udruženju,tako da je prisutan  njegov doprinos u izgradnji novog objekta, odlasku djece na izlete i realizaciji raznih planova ovog udruženja.