Publika pjevala zajedno sa Anom Bekutom na koncertu u Srpcu

Oko hiljadu posjetilaca prisustvovalo je sinoć velikom koncertu Ane Bekute koji je održan na gradskom trgu u Srpcu.

I pored nepovoljnih vremenskih prilika koje su vladale tokom cijelog dana, kiša je prestala u predvečerje i samo povremeno padala tokom koncerta, tako da su Srpčani mogli uživati u nezaboravnim hitovima koji su obilježili Aninu karijeru dugu četiri decenije.

Koncert je otvorila pjesmom “Imam jedan život” a nastavila hitovima kao što su “Ostavljena”, “Ja nisam rođena da živim sama”, “Zlatiborske zore”, “Dobro jutro, lepi moj”, “Rano moja”, “Uspomene”, “Tugo moja crnooka”, “Sve sam stekla sama” i drugim koje je publika horski pjevala, a naročito mladi u prvim redovima.

Nastup je okončala hitovima “Crven konac”, “Brojanica”, “Veseljak” i “Bekrija”, nakon čega je ispraćena ovacijama posjetilaca.

Ovim koncertom Bekuta je potvrdila veliku popularnost kod publike svih generacija i potvrdila status jedne od najvećih pjevačica narodne muzike na našim prostorima.

Među prisutnima je bio i načelnik opštine Mlađan Dragosavljević a po završetku koncerta Bekuta je uputila zahvalnost Opštini Srbac i Marketu Fortuna kao pokroviteljima koncerta.

Ana Bekuta je u subotu ujutru učestvovala u emisiji “Karavan” na Radio televiziji Republike Srpske, koja je emitovana iz restorana “Monumental” u Srpcu, gdje je otpjevala nekoliko svojih pjesama, a u popodnevnim časovima je gostovala i u programu Radio Srpca.